SEO tekst schrijver

Ben je op zoek naar iemand die voor jouw bedrijf pakkende SEO teksten kan schrijven, dan ben je hier aan het juiste adres! Een goede SEO tekst schrijven, die zowel gewaardeerd wordt door Google als door je menselijke lezer, is nog niet zo gemakkelijk.

Prijzen & Diensten
3 SEO teksten
Inclusief meta's
199

/ 3 teksten

  • 3 SEO teksten
  • Correctieronde inbegrepen
  • Oplevering binnen 2 weken

Pakket kiezen

10 SEO teksten
Inclusief meta's
599

/ 10 teksten

  • 10 SEO teksten
  • Correctieronde inbegrepen
  • Oplevering binnen 2 weken

Pakket kiezen

15 SEO teksten
Inclusief meta's
799

/ 15 teksten

  • 15 SEO teksten
  • Correctieronde inbegrepen
  • Oplevering binnen 3 weken

Pakket kiezen

Efficiënt en duurzaam naar een toppositie in Google

Laten we eens vrijblijvend kennis maken en bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

SEO teksten schrijven

Het is natuurlijk belangrijk dat het een overtuigend en goed lopend verhaal wordt. Je wil laten zien dat je verstand van zaken hebt en in het juiste taalgebruik, zodat de ‘echte’ bezoeker er vlot doorheen leest en overtuigt raakt van jouw expertise. Aan de andere kant schrijf je een SEO tekst natuurlijk voor de zoekmachine, dus de juiste mix en verhouding van zoektermen is zeer belangrijk!

Je kunt ook bij me terecht voor andere SEO gerelateerde werkzaamheden. Ik voer graag een zoekwoorden onderzoek voor je uit waarna we samen bepalen welke zoektermen het meest relevant zijn om te verwerken. Dit kan voor het hele domein, maar ook op een bepaald onderwerp. Ook kan in de meta-data aanleveren, zodat deze ook geoptimaliseerd zijn.

Cases

Het voordeel van een externe SEO tekst schrijver

Regelmatig krijg ik de vraag of je als externe SEO tekst schrijver wel de juiste informatie op papier krijgt, aangezien je altijd minder kennis in huis hebt over het bedrijf dan een medewerker. Ik draai het dan meestal even om: degenen waarvoor de content geschreven wordt, weet hoogstwaarschijnlijk ook een stuk minder over het onderwerp dan iemand die dag en nacht met je bedrijf bezig is. Je zult zien dat wanneer je intern SEO teksten laat schrijven, deze vaak erg technisch zijn en ze minder begrijpelijk worden voor de bezoeker. Daar komt nog bij dat de SEO regeltjes vaak niet helemaal juist worden toegepast. Je kapster laat je ook je huis niet stukadoren. Ieder z’n expertise toch?! 😉

Ga voor een persoonlijke samenwerking

Ik hou van persoonlijk samenwerken en het heeft dan ook zeker mijn voorkeur om telefonisch, of op afspraak, kennis te maken met elkaar. Ik ben benieuwd naar al je wensen voor een SEO tekst. Moet deze een informele tone of voice krijgen, of juist erg zakelijk? Hoeveel SEO teksten wil je laten schrijven? Ontvang je ze graag in één keer, heeft een voorbeeldtekst de voorkeur of smeer je de samenwerking liever uit over een langere periode. Het kan allemaal!

SEO teksten laten schrijven

Voor een SEO tekst schrijver is het natuurlijk ook belangrijk om genoeg informatie te verkrijgen om de opdracht perfect uit te werken. Uiteindelijk schrijf je SEO teksten niet alleen voor de zoekmachine die ze ‘leest’. Ze moeten ook kloppen voor al die menselijke lezers die door onze sterke SEO strategie op jouw website terechtkomen. Deze informatie kun je het beste per mail doorzetten, waarna ik nog even bij je terugkom met eventuele vragen. Daarna gaat deze SEO tekst schrijver hard aan de slag om zo de perfecte content te schrijven ;).

Back to top of page