page-header
Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Christy. Een linkbuilding specialist met een passie voor content.

Bij SEO Strategie en Tekst kies je voor een persoonlijke samenwerking met mij!

Welkom bij SEO Strategie en Tekst

Ik verzorg persoonlijk je SEO strategie van A tot Z. Voor mij de ideale combinatie: mijn creativiteit kan ik kwijt in het schrijven van teksten, waar ik mijn serieuze kant juist weer naar boven kan laten komen zodra ik een linkprofiel analyseer. Door de samenwerking aan te gaan met toffe bedrijven in allerlei branches, help ik niet alleen bedrijven bij het optimaliseren van hun website, maar leer ikzelf elke dag weer nieuwe dingen. Zo helpen we elkaar dus!

Daarnaast hou ik van een mooie uitdaging en het ondernemerschap zit me in het bloed. Ik vind dus niets leuker dan andere ondernemers helpen om binnen de mogelijkheden die zij bieden een optimale SEO strategie neer te zetten.

SEO analyse en vervolgstappen

Ik vind het ontzettend interessant om linkprofielen te analyseren en te vergelijken met die van concurrenten, als een soort ‘SEO dokter’. Eerst onderzoeken waar de pijnpunten zitten, een behandelplan maken en dan maandelijks de dosering bijstellen op basis van resultaten. Uiteindelijk is dit de enige manier waarop je efficiënt en binnen budget de beoogde resultaten gaat behalen. Aandacht maakt alles mooier!

Dit houdt in dat we in eerste instantie je On Page SEO gaan verbeteren waar nodig. Dit doen we d.m.v. een zoekwoorden onderzoek, waarna we samen bepalen welke zoeker jouw potentiële klant is. Daarna gaan we de pagina’s zowel technisch als via de juiste content optimaliseren naar deze zoekwoorden.

De optimale linkbuilding strategie

Ondertussen meten we in hoeverre de posities op deze zoekwoorden verbeteren en waar we eventueel nog wat bij kunnen schaven. Vervolgens ga ik een linkbuilding strategie voor je uitwerken. Hiervoor analyseer ik het linkprofiel van jouw website, maar ook die van je belangrijkste concurrenten in de zoekmachine. Op die manier gaan we vanuit kennis te werk en kunnen we goed inschatten waar en belangrijker nog, hoe we winst gaan behalen.

Maak me vindbaar

Vraag kosteloos een analyse aan om erachter te komen wat ik voor jouw website kan betekenen.

Net zo betrokken als je werknemers

Aangezien ik persoonlijk verantwoordelijk ben voor alle werkzaamheden van start tot finish, vind ik het belangrijk om veel kennis over de branche en jouw bedrijf op te doen. Dit zorgt er ook voor dat we vlot met elkaar samenwerken. Je hoeft namelijk niet telkens aan iemand anders uit te leggen hoe bedrijfsprocessen werken en wat je kernwaardes zijn. Ik leer stap voor stap met jou mee en zorg dat ik tijdens onze samenwerking het reilen en zeilen van jouw onderneming leer begrijpen. Geen ticketsysteem waar je vragen in kunt sturen of telkens een andere medewerker aan de telefoon. Ik ga graag voor een langdurige samenwerking waarbij ik uiteindelijk dezelfde kennis bezit als je van een medewerker zou verwachten.

Loopbaan & Hobby
De volgende ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik SEO Strategie & Tekst ben begonnen.
="timeline-item"
Kennis: SEO & linkbuilding

Ik heb tientallen bedrijven van groot tot klein in allerlei branches voorzien van een strategie met veel succes!

="timeline-item"
Ondernemen: Salestijger

Als dochter van een ondernemer stond ik als tiener al op schoenbeurzen en leerde vroeg de kneepjes van het vak.

="timeline-item"
Carrière: Backoffice manager

Ik was ruim 2 jaar verantwoordelijk voor alle facetten waar je mee te maken krijgt bij het runnen van een bedrijf.

My Projects

Benieuwd welke bedrijven ik al heb mogen helpen bij hun SEO strategie?

background
Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk wat van me!

    Back to top of page